Zin om de collectie van de kaarten pluktuin in jouw mooie winkel te verkopen? Stuur mij een mail met daarin wat korte informatie over je (web)winkel.

Je kan al kaarten komen plukken vanaf €50,- exclusief BTW en verzendkosten. Je mag ze per stuk bestellen. Let wel op dat de kaarten verkocht moeten worden in je (web)winkel, niet voor eigen gebruik zijn en niet doorverkocht mogen worden aan een andere winkel. 

Heb je de kaarten nog niet in het echt gezien en ben je eigenlijk wel nieuwsgierig geworden? Dan kan je een proef boeket aanvragen. Ik stel met zorg een kaarten boeket voor je samen zodat  je de kaarten thuis op je gemak kan bewonderen. 

De kaarten in mijn pluktuin zijn bijzondere exemplaren wat betekend dat ze niet overal geplukt kunnen worden. Aan de hand van de omschrijving die je mij stuurt over je winkel beoordeel ik of dat je de collectie mag verkopen. Is het een ja? Dan ontvang je een persoonlijke inlogcode waarmee je kan inloggen en direct kan komen plukken. Bij bestelinformatie lees je meer over betaling en verzending. 

Ik zie graag je aanvraag tegemoet! 

Fleurige groet,
Richarda 

 

 

 

© 2022 - 2023 dekaartenpluktuin-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel