Wat leuk dat je even komt lezen wie ik ben en wat ik zoal doe en of gedaan heb.  Ik ben geboren in 1982 en ik woon samen met m'n man Edwin, dochter Annemarijn, Guus de kat en dwerg baardagaam Flopsie in Amersfoort. Je vindt mij regelmatig in onze moestuin,  achter de naaimachine met lapjes stof in de weer en ik struin graag door de natuur met een foto camera in mijn hand. Sinds begin 2021 ben ik begonnen met fotograferen. Na enkele maanden had ik een hele reeks foto's en kreeg ik steeds vaker leuke reacties op de geschoten plaatjes. Langzaamaan begon het te kriebelen, wat als ik weer een collectie ga uitbrengen... 

Ik heb hiervoor de succesvolle papierwaren webshop en label Petite Louise gehad met ruim 100 verkooppunten door Europa, diverse publicaties in toonaangevende inter-, en nationale tijdschriften, werkte ik o.a samen met Lilla Rogers Agency, deed ik mee aan ShowUP en daarvoor runde ik het label Van Richarda. En nu ben ik weer terug met een nieuwe collectie ansichtkaarten welke dat heerlijke dromerige en vintage gevoel hebben wat je van mij gewend bent. 

Mijn eigen collectie bestaat uit gefotgrafeerde bloemen welke bloeien in onze eigen moestuin, maar ook bloemen die ik daarbuiten tegenkom. Tevens breng ik naast mijn eigen collectie ook het werk uit van pöezie bij annemarijn en illustratrices Michele Pleasance uit Australië en Czarny Jamnik (Paulina Tarczewska)  uit Polen.

De kaarten die ik laat drukken zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens gemaakt met liefde voor de natuur. Het drukwerk is vrij van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën en gedrukt op gecertificeerd FSC papier. 

Wil jij je winkel vullen met bijzondere kaarten welke ook nog eens eco vriendelijk zijn? Stuur mij een mail of lees hier meer info.

Fleurige groet,
Richarda 

© 2022 - 2023 dekaartenpluktuin-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel